Дом > Новости > Садржај
Те научити разликовати Хот-роловани челичног лима и хладно ваљане челичне тањир
Jan 07, 2017

Прво , да се разликује по угљен

Врело увијене, карбонски таблица може бити нешто већи од Хладно ваљане челичне тањира. У компоненти густине са застој је вероватно неће бити исти. Али ако састојци варирају, као што је нерђајући челик или хладно ваљане, топло-роловани челичне густине лист на око 7.9 Г / цм3. Такође зависи од тога на састојцима, хот-роловани челичног лима је проводљивост боље челичних једнак притисак.

Друго , да се разликује по густине

Хот -роловани челичног лима је подељен на ниским угљен челик, конструкциони челици, челичне боце за варење, а затим према целик разних челичних производа да би нашао оно што је потребно, проверите одређене густине и састав целик.

Хот -роловани челика чврстоће је ниско, полако обраду, добру проводљивост конзерву. Врело увијене, скоро челичне лист површина (\ оксид заврши), али пластика добро је генерално за средње и тешке тањир, хладно преврнуо листа, високо снагу, високом тврдоћом, високе површинске заврши, је генерално танка, може да се користи као даска за цртање.

Хладно -ваљане високо са склерозе би му се одузело, обрада је релативно тешко, али тешко деформације, велике чврстоће.

Треће , кроз производњу за разликовање

Хот -роловани челичног лима и хладно ваљане челичног лима производње се разликује. Хот -роловани челичног лима је преврнуо на високим температурама, и хладно је дубоко умакање на собној температури. У Генерал, има бољи снагу Хладно ваљане челичне тањир, хот-роловани челик има бољу проводљивост, спот мреже Кина Стеел врела увијене, челичног лима и хладно ваљане челичног лима разлику у цени. Хладно роловани дебљина је релативно мала, може имати већу дебљину хот. Хладно ваљане челичног лима површински квалитета, изглед, прецизност је бољи од хот-роловани тањир, дебљина управо снима танак да о 0.18 мм и своје производе тако популаран. За прихваћање производа, питај професионалцима.

Врело увијене, челични тањир, механичка својства су далеко мање хладно, а такође у ковања и обраду, али уз добру чврстину и проводљивост.

Хладно ваљане челичног лима, у склопу ПолицyАгент рада, ниско чврстину, али то можете да постигнете бољи принос него некада хладно-обликован сегменте као што су опруге, и зато што је принос тачка ближе савитљивост, тако да је употреба ризик тамо нема предвидљивост у том процесу, склон несрећа у оптерећење премаши дозвољена оптерећења.

Разлике:

(1 ) хладно тањир површине хладног роллинг процес скале слободан доброг је квалитета. Хот -роловани челичног лима површински скале, секси роловани обрађено, дебљине да си сиромашан.

(2 ) хот-роловани челичних чврстину и глатка површински и јадни, ниже цене и хладно ваљане лист растезање добра и отпорна, али су скупљи.

(3 ) спојено у хладно ваљане и топле увијене, челик, рецрyсталлизатион температуру између тачака.

(4 ) хладно: Хладно ваљане траке су обично користи у производњи, котрљање брзина му је већа.

Хот -роловани челичног лима: температура од температуре од најбољих окренула и кривотворио

(5 ) каросерију вруће роловани челичних таблице површина постати Тамно браон, не Тањирасте хладно роловани таблице површина је сива, каросерију може да се одвоји од глатке степен боља него топло роловани челичних тањир површински, хладан роловани тањир.